پایان نامه و مقالات و پروژه های برنامه نویسی هوپاد

ارائه پایان نامه،پروژه، مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها و پروژه های برنامه نویسی

پایان نامه و مقالات و پروژه های برنامه نویسی هوپاد

ارائه پایان نامه،پروژه، مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها و پروژه های برنامه نویسی

ارائه پایان نامه،پروژه، مقاله، تحقیق، پاورپوینت در تمامی رشته ها و پروژه های برنامه نویسی

چکیده :

با گسترش روزافزون شبکه های بی سیم، استفاده از تمامی ظرفیت های آن مورد توجه قرار گرفته است. یکی از این ظرفیت ها ماهیت پخش همگانی رسانه بی سیم است. ظرفیتی که قبلاً به عنوان یک تهدید از آن یاد می شد، امروزه به عنوان یک فرصت مطرح می گردد. ایده مسیریابی فرصت طلبانه که در مطرح شد، رویکردی نو جهت استفاده ی این ظرفیت در راستای مسیریابی بهتر EXOR پروتکلی با نام داده ها در شبکه های مش بی سیم بود که دستاوردهای زیادی در زمینه بهبود توان عملیاتی به همراه داشت. از زمان تعریف این پروتکل تا کنون تغییرات زیادی برای بهبود کارایی، مقیاس پذیری و عملی بودن آن صورت گرفته و موارد دست و پا گیر زیادی از آن حذف شده است. با این حال، ترکیب با کدگذاری شبکه هم قادر به حل موثر مشکل مقیاس پذیری آن نشده است. استفاده از خط لوله برای انتقال داده ها در شبکه روشی برای استفاده حداکثری از ظرفیت شبکه است. ترکیب مسیریابی فرصت طلبانه با کدگذاری و خط لوله ی داده انجام گرفته ولی مشکلات حل نشده ی زیادی هنوز مطرح است. ما در این تحقیق، مسیریابی فرصت طلبانه، مفهوم خط لوله و پروتکل هایی که از آن استفاده کرده اند را بررسی می کنیم. سپس، در ادامه برای اولین بار EXOR را به صورت خط لوله با استفاده از ACK  های گام به گام در قالب پروتکلی به نام PIXOR پیشنهاد کردیم، که علاوه بر اصول طراحی ساده و توان عملیاتی بالا، بسیار مقیاس پذیر بوده و به صورت موثری تأخیر تحویل بالا در ارتباط با روش های فرصت طلبانه را حذف می کند. همچنین برای تقاضاهای برنامه های کاربردی چندرسانه ای زمان واقعی که نیازمند تأخیر کم و پهنای باند بالا هستند، مناسب می باشد. با استفاده از شبیه سازی OMNET++، پروتکل PIXOR را با EXOR و EXOR-PIPE مقایسه کردیم که نتایج، نشان از توان عملیاتی بهتر، تأخیر تحویل کمتر و عدم حساسیت به پارامترهای شبکه نسبت به پروتکل های مقایسه شده دارد.

 فرضیه ها

1) با استفاده از روش خط لوله کردن داده ها می توان EXOR را برای شبکه های با مقیاس بالا نیز انجام داد.

2) با به کار گیری ACK های های گام به گام می توان همزمان چندین سگمنت ارسالی در شبکه داشت.

3) با توجه به اینکه تمامی خط لوله کردن داده ها، ترکیب مسیریابی فرصت طلبانه و کدگذاری شبکه است، دلیل ندارد که حتماً خط لوله با عملیات کدگذاری انجام شود.

4) بیشتر پروتکل ها به اندازه سگمنت حساس هستند با این وجود می توان پروتکلی تعریف کرد که به اندازه سگمنت حساس نباشد و از این رو قابلیت بهتری از خود نشان دهد.

 

 هدف ها

هدف اصلی در این تحقیق بررسی مسیریابی فرصت طلبانه و ترکیب آن با خط لوله کردن داده ها در شبکه های با مقیاس بزرگ است. به عبارت دیگر، تهیه پروتکلی که منافع مسیریابی فرصت طلبانه را به همراه منافع حاصل از خط لوله کردن داده ها در شبکه های با مقیاس بزرگ داشته باشد و بتوان از  خصوصیات این مسیریابی در چنین شبکه هایی استفاده کرد. اهداف دیگر به صورت زیر می توانند بیان شوند.

1) کاربردهایی که مسیریابی فرصت طلبانه در شبکه های بی سیم دارد به همراه توجه به چالش هایی که مسیریابی فرصت طلبانه با آن روبه رو است.

2) نقش رمزگذاری و مسیریابی فرصت طلبانه در کاهش تعداد انتقال ها و بالا بردن توان عملیاتی شبکه و بررسی مشکلات آن ها در مواجه با شبکه های با مقیاس بزرگ

3) ارزیابی پروتکل هایی که در جهت ارائه خط لوله بر آمده اند و بررسی مشکلات و چالش های آن ها

4) با توجه به اهداف پروتکلی که EXOR را به صورت خط لوله معرفی می کند

5) معرفی ACK های گام به گام به صورت ضمنی برای کمک به ایجاد EXOR برای حصول نتایج مطلوب در مسیرهای تک پخشی طولانی

6) درگیر کردن شبکه به ارسال و دریافت سگمنت های همزمان برای جلوگیری از حالت انتظار برای منبع ارسال بسته ها

 

تعداد صفحات 120 word


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">